Emailhas already subscribed to our news letter!has successfully subscribed to our news letter!An error occurred! Please try again later.Your Message has been delivered!Stop SalesNot operatingBookedUnavailableCan CheckoutAvailable for arrivalUnavailable for booking

Πρόσβαση

Οδηγίες σύνδεσης ιδιοκτητών στην πλατφόρμα Loggia

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόπο να συνδεθείτε στο σύστημα κρατήσεων της etouri ''Loggia''. Αυτοί είναι μέσω των emails που λαμβάνεται για καινούργιες κρατήσεις, μέσω του site της etouri και τέλος μέσω της εφαρμογής της etouri.

1. Email

Για να συνδεθείτε μέσω email πρέπει να αναζητήσετε ένα οποιαδήποτε email που έχετε λάβει και να πάτε να πατήσετε το πλαίσιο ''Δείτε όλες τις κρατήσεις''

Πατώντας το παραπάνω κουμπί θα ανοίξει μια σελίδα όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία σύνδεσης σας:

email 

Συνθηματικό

Εάν είχατε επιλέξει την πρώτη φορά το κουτάκι ''Κράτα με συνδεδεμένο'' τότε θα εμφανίζεται και ο κωδικός. Διαφορετικά θα πρέπει να τον πληκτρολογήσετε εσείς.

Μόλις βάλετε τα στοιχεία σύνδεσης σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στις κρατήσεις σας. 

2. etouri website

Για να συνδεθείτε μέσω του site της etouri πρέπει να αναζητήσετε στο Google etouri.gr και θα σας εμφανίσει σαν πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση το επίσημο site. Μόλις επιλέξετε το site θα σας ανοίξει την αρχική σελίδα του site και πάνω δεξιά θα δείτε την επιλογή ''Owner's Login''

 Μόλις επιλέξετε ''Owner's Login'' θα ανοίξει την ίδια σελίδα που αναφέραμε παραπάνω όπου θα αναγράφονται τα στοιχείας σύνδεσης σας:

email 

Συνθηματικό

Εάν είχατε επιλέξει την πρώτη φορά το κουτάκι ''Κράτα με συνδεδεμένο'' τότε θα εμφανίζεται και ο κωδικός. Διαφορετικά θα πρέπει να τον πληκτρολογήσετε εσείς.

3. etouri app

Για να συνδεθείτε μέσω της εφαρμογής της etouri πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Εάν έχετε iPhone πρέπει να πάτε στο App Store και να αναζητήσετε την εφαρμογή etouri. Μόλις τη βρείτε επιλέξτε εγκατάσταση. Εάν έχετε Android πρέπει να πάτε στο Google Play και να αναζητήσετε την εφαρμογή. Μόλις τη βρείτε επιλέξτε ''εγκατάσταση''.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή και την επιλέξετε να ανοίξει, θα σας  ανοίξει την αρχική σελίδα της εφαρμογής. Σε αυτή θα δείτε πάνω αριστερά τρεις γραμμές, τις οποίες μόλις τις επιλέξετε θα σας ανοίξει τη μπάρα με το μενού.

Στην αρχή ακριβώς του μενού θα δείτε ένα στρογγυλό εικονίδιο με το λογότυπο της etouri. Πατήστε πάνω σε αυτό και θα σας ανοίξει μια σελίδα που θα ζητάει το email με το οποίο συνδέεστε. Μόλις συμπληρώσετε το email θα σας ζητήσει τον κωδικό που έχετε δημιουργήσει την πρώτη φορά και χρησιμοποιείτε στους δυο παραπάνω τρόπους σύνδεσης. Αφού συμπληρώσετε τον κωδικό σας έχετε πλέον συνδεθεί ως ιδιοκτήτης και θα σας ανοίξει πάλι την αρχική σελίδα της etouri. 

Πηγαίνετε πάλι στις τρεις γραμμές αριστερά και μόλις τις επιλέξετε θα σας ανοίξει η μπάρα με το μενού αλλά αυτή τη φορά θα έχει τις παρακάτω παραπάνω επιλογές

Booking list : οι κρατήσεις σας

Check availability : το ημερολόγιο της βίλας με βάση τις κρατήσεις που είναι μέσα στο σύστημα (και δικές μας και δικές σας)

Πληροφορίες για ιδιοκτήτη : χρήσιμα  manuals


etouri

I. Petichaki 8
Rethymno, 74100
Greece

View on map


Tel(+30) 2831027955

Emailreservations@etouri.gr


Fill up this form to contact us if you have any further questions

I hereby certify that the information above is true and accurate.

Etouri Club

Please give your details to be part of our exclusive club

We value your privacy. None of the details supplied will be shared with external parties

This company operates under the Greek Tourism Organization license no: 1041E60610185001

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. / Loggia and Loggia logo are trademarks of Loggia Ltd.

Copyright © 2019 K.Vasilakis SP. All Rights Reserved.